27.03.2008 г., 0:48 ч.  

Под твоя прозорец 

  Поезия » Любовна
688 0 17

Ти не знаеш как тихо минавам

всяка вечер под твоя прозорец.

Само с дъх топъл белег оставям

и звездите го виждат отгоре.

 

Мили думи шептя в тишината

и ги пращам съня ти да режат.

После тръгвам сама по земята –

да посрещна деня си с надежда.

 

 

 

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??