С теб небето е чисто,
с теб няма мъгли.
С теб вървя отривисто
даже дъжд да вали!
С теб намирам причина
да бъда кротка, добра.
С теб рисувам картина
на щастлива Жена!
С теб дръзко живея,
даже горя.
С теб няма да тлея,
а ще пламтя!
© Людмила Данова Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »