Dec 27, 2023, 9:41 PM

С теб 

  Poetry
167 2 4

С теб небето е чисто, 
с теб няма мъгли. 
С теб вървя отривисто
даже дъжд да вали! 

 

С теб намирам причина
да бъда кротка, добра. 
С теб рисувам картина
на щастлива Жена! 

 

С теб дръзко живея, 
даже горя. 
С теб няма да тлея, 
а ще пламтя!

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??