31.12.2007 г., 17:30 ч.

С теб да бъда 

  Поезия » Любовна
937 0 3

Да бъда с теб до сетния си час...

Да бъда с тебе пролет, лято, есен, зима...

Да бъда с теб във пек, във студ и мраз...

Да бъда с тебе, докато света го има...

Ти единствен си във моето сърце!

Душата си на теб съм подарила!

И знам - дори смъртта не може да ни раздели,

защото и във следващия си живот ще те намеря, за да те обичам!

© Юлиана Цекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??