Да, малко остава!
Краят почти е наблизо.
Но аз все ще съм до теб.
Ще бъда твоя сянка,
ще съм следа от твоите следи.
Ще те лекувам,
когато те боли.
Ти няма да знаеш,
но Аз ще се сгушвам до теб.
Ще суша сълзите ти,
за лека нощ ще те целувам.
Ще те прегръщам,
когато се будиш от люти кошмари.
Ще съм там до теб,
между теб и всяка следваща,
но няма да преча.
Ще съм тиха и кротка,
ще те милвам само.
Ще съм щастие с твоето щастие,
ще съм мъка с твоята мъка.
Ще съм с теб до края,
ще те изпратя по вечния ти път.
До теб в Смъртта ще легна,
ще бъда дъх в последния ти дъх...
© Надя Георгиева Всички права запазени