Срещнах те, когато най-малко очаквах!
Дълго време търсех те сред чужди лица,
но намерих те в една ангелска усмивка,
в една красива приказка заживяхме ти и аз!
С теб ще продължа напред,
за да даряваме веселие на хората!
С теб ще продължа през трудностите,
за да мога да не те забравя за миг!
През трудности ще минем ти и аз,
но знам, че заедно по-силни сме!
През пътищата на времето преминахме,
за да разберем, че винаги ще сме заедно!
С теб ще продължа да минавам през ада,
хванати ръка за ръка ти и аз!
С теб ще продължа да вървя към рая,
за да можем заедно да спрем за миг.
© Пацо Танчев Всички права запазени