26.01.2014 г., 22:58 ч.

С тебе пътя си ще извървя 

  Поезия » Любовна
451 0 4

Изпратена си сякаш ти от Бога

нарочно пътя ми да пресечеш.

И развълнувана - дори с тревога,

"Добре дошъл!" да ми речеш.

 

Очите ти са изворите сини.

Устата ти е с капчици от мед.

Това са само малките причини

да те харесвам аз дори наглед.

 

А твоят глас - великденска камбана.

Душата ти е ангелски добра.

От слънчеви лъчи си ти събрана...

Сега сърцето ми това разбра.

 

От днес нататък тръгваме по пътя,

по който аз отдавна все вървя.

И само с теб аз ще се запътя

докрая пътя си да извървя!

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Майстор на стиха си, Никола!
    Великолепно изпълнение - образно и въздействащо.

    Поздравление от мен! : Мисана
  • Чудесен стих с прекрасно послание!Поздрави!
  • Щом си намерил, продължавайте!

    Хареса ми, Никола!
  • Това е любов!Продължавай в пътя си подсладен от капчици мед!
Предложения
: ??:??