С Т Е Ж Е С Т Н А К Р А Й Ъ Г Ъ Л Е Н К А М Ъ К
Когато обитаваш дадена територия
и преражданията ти са ярки,сложни и пъстри,
встъпваш с единтичността си в история,
в която фениксът вечно възкръсва.
Това не означава,че ни липсват касателства
и до други известни светилища по света,
но явно,точно в България ни е мястото,
за съдбовно докосване от божествената мая.
През робства преминал народ,нивга смирен,
народ с велики духовни претенции,
раждащ светли личности, суверен-
посветен в божествените превенции.
03.11.2024г.гр.Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени