15.11.2007 г., 21:29 ч.

С топлината на лъчите 

  Поезия » Любовна
632 0 6

С топлината на лъчите те галя.
Примамливо, с разлистена душа.
Потръпвам... отмалявам цяла.
Извличай ме! До дъно! Ще стоя.

 

С дъха ти вдишам нежността,
а страстта развързана бучи.
Нецъфнали копнежи се събуждат
в прегръдка ореолна и блести.

 

Отпивай бавно и по малко.
С жадни глътки ме изпий. Докрай.
До болезненост обичай ме. За кратко.
Реалност жадувана. Бленуван рай!



С нажежени пръсти ме люби.
До червено устните целувай.
Отпечатък от сласт остави.
Не спирай, по тялото рисувай!

 

Нощта настъпва с греховност,
по-дълбоко разтваряш се в мен.
Прибързано мислиш до виновност,
за нямането ти във утрешния ден.

© Нина Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??