2.02.2010 г., 21:06 ч.

С ухание на извор... 

  Поезия » Любовна
2212 0 23

 

С ухание на извор

 

Разсъних

се от

емоции…

Долипсва ми…

Уханието

на извор

в свежа

утринна

гора…

на бор…

на дом

и топлина…

Долипсва ми…

И сви

в сърцето ми

липсата

гнездо…

бодливо…

от тръни -

самота…

И утихна

тишината,

сякаш

времето,

уморено,

бе заспало,

на рамото ми

склонило

глава…

Долипсва ми…

Да се загубя

в чистотата

на зелена

синева

събрала

истини

по пътища -

неминати…

Ах… очите ти…

Долипсва ми.

И спусна се

по бузата

сълза…

и полетя

въздишка,

отронена

от млади

огнени

гърди…

обичащи…

 

    липсваш ми…

 

     с ухание

на извор…

 

 

              на С.

© Диа-непокорна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??