Ти си моят свят!
На изгрев слънце
тихо влизаш
притихваш
с полъхът си ме обгръщаш
разказваш ми за Себе си
и Себе си разкриваш
Виждам Те
обляна в безусловната любов
светлината ти в безбройни струи се пречупва
пронизващи духът, душата, тялото
няма ден, и няма нощ
в които да не искам да те видя
огряна от лунната пътека
с очи да те зова
да те зова
тревогите в уюта да стопявам
в усмивката с която те желая
пленена съм от Твойта красота
и думите не стигат да опиша
личността Ти, любовта Ти
това което си
Началото и Края
о, всеки миг с Теб е уникален
с печат на вярност нека бъде запечатан
за онзи Ден когато пред Тебе в Небето ще застана
капка по капка
миг подир миг
помни на моето сърце най-искрения вик
Обичам те
не само с думи и дела, но с вечността
Ти моя свят си
сега отново те зова
Исус ела!
© Jana Light Всички права запазени