2 мар. 2018 г., 01:13  

С вечността 

  Поэзия » Любовная, Философская, Другая
711 1 0

Ти си моят свят!

На изгрев слънце

тихо влизаш

притихваш

с полъхът си ме обгръщаш

разказваш ми за Себе си

и Себе си разкриваш

Виждам Те

обляна в безусловната любов

светлината ти в безбройни струи се пречупва

пронизващи духът, душата, тялото

няма ден, и няма нощ

в които да не искам да те видя

огряна от лунната пътека

с очи да те зова

да те зова

тревогите в уюта да стопявам

в усмивката с която те желая

пленена съм от Твойта красота

и думите не стигат да опиша

личността Ти, любовта Ти

това което си

Началото и Края

о, всеки миг с Теб е уникален

с печат на вярност нека бъде запечатан

за онзи Ден когато пред Тебе в Небето ще застана

капка по капка

миг подир миг

помни на моето сърце най-искрения вик

Обичам те

не само с думи и дела, но с вечността

Ти моя свят си

сега отново те зова

Исус ела!

 

© Jana Light Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??