21.09.2007 г., 10:41 ч.

С вкус на череши и вино 

  Поезия
1970 0 15
Ти ме желаеш, нали?
Пожари в сърцето ти паля.
Изпиваш ме жадно с очи.
Умираш да те погаля.

Обичаш да ухае на мен,
да се усмихвам кокетно,
да съм слънце в сивия ден,
да се обличам цветно.

Да разпилявам свойта коса
върху леглото ти бяло
и очертанията на жена
в празното огледало.

Вкусът на мойто червило
те кара да искаш още,
вкус на череши и вино
те подлудява нощем.

Голотата ми омагьосва
извивката на бедрата,
боли, където докосвам,
тъй силно пари ръката.

Боли те от любовта ми,
заспиваш с моето име,
изпепелява страстта ми...
Още ли искаш? Вземи ме!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??