11.12.2008 г., 23:33 ч.

С вкус на никотин и сладост 

  Поезия » Еротична
873 0 4
С вкус на никотин и сладост

Луната е изчезваща от слабост,
сред пурпурните облаци размита,
с вкус на никотин и сладост,
запълващ светлината и пробита...

Безизразно посрещаш тишината.
Не търсиш, не очакваш нищо вече,
подвластен само на импулса на телата,
не вярваш в думите, които сам изрече!

Важното е, че все още дишаш,
макар за нищо ценно, а наслада!
Отричаш ме и пак ме искаш,
безкрилна сянката ти пада!

Но знам, че устните ти търсят
любов от мигновена нужда
да са обичани и просят
страстта, която те пробужда.

С вкус на никотин и сладост,
примамващо за нежен грях...
Ще бъде лудостна, моментна радост!
Аз вече в погледа ти изгорях!

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На мен пък адски ми хареса!
  • да,може би твърде голям за мен...
    то времето ще си покаже!спора ни е излишен
  • "еротиката" е голям залък
    както и писането...
  • мхм... не е лошо като за ... чакай да си спомня " човек, който просто си поставя за цел да пише , без да има талант " и някакви такива ... скромности ...
Предложения
: ??:??