11.07.2024 г., 2:00 ч.

С вкус на шоколад 

  Поезия » Пейзажна
106 2 1

Малка къща в планината
и с пътека към света.
А край нея е гората,
горе – сини небеса.

 

И отсреща водопада -
пее бистрата вода.
Двор с цветя и без ограда
и… прегръдка с топлина.

 

Ех, че хубаво мечтая,
а пък и защо ли не?
Виж, отсреща птица бяла -
тя  към нас лети с  криле!

 

Някой казва: „Няма време“.
Той не е от моя свят!
Още миг дори да вземем.
Днес! Със вкус на шоколад.

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красота и любов! Обичам твоята поезия – лека, ефирна и нежна, с крила на пеперуда и аромат на естествена прелест!
Предложения
: ??:??