5.01.2024 г., 6:53 ч.

С вяра в човека 

  Поезия » Философска
141 1 7
 

Правим се на мъдри и добри,
но доколко е това така?...
Има ли ги в всичките ни дни
добротата, а и мъдроста?

Каква е дозата им във делата,
че на думи двете са море?...
Повече ли са от суетата,
от гордостта във нашето сърце?

Отговори в думи не приемам,
Бог делата вижда, той ги знае.
Но кажете ли нещо, ще ви вярвам,
че сърцето ми да сме такива го желае...

 

06.04.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??