4.08.2009 г., 22:22 ч.

С вятъра 

  Поезия » Бели стихове
638 0 1

За да нарисуваш кон,  ти трябва

 

вятъра да стигнеш, скитника

и в него да намериш себе си,

в прашните пътеки водещи на Юг.

 

С гривите да вържеш слънцето

и въздуха да оцветиш в ръждиво.

 

Да се слееш със дъжда, небесния,

за да заплаче бурята

и да отекне ехото в мъглите.

 

Да спреш и се огледаш

в кафявото око на вечното

 

Мълчание.

 

 

© Ангелина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??