19.06.2013 г., 8:05 ч.

Садизъм 

  Поезия
525 0 1

Дали от погрешно разбрани импулси,

дали от изгубена в превода мисъл,

стомахът ми се свива във конвулсии;

или защото дишаш твърде близо?...

Или защото границата на страстта ми

размива се в някaква болна психоза

и да размътваш с отрова кръвта ми

спрях да намирам за уродно-грозно?...

И никакви думи не стигат, и сричам

това, което си искам обратно!

Така не се говори... така не се обича...

Това е Садизъм – ясно и кратко.

 

 

 

© Елица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??