Jun 19, 2013, 8:05 AM

Садизъм 

  Poetry
532 0 1

Дали от погрешно разбрани импулси,

дали от изгубена в превода мисъл,

стомахът ми се свива във конвулсии;

или защото дишаш твърде близо?...

Или защото границата на страстта ми

размива се в някaква болна психоза

и да размътваш с отрова кръвта ми

спрях да намирам за уродно-грозно?...

И никакви думи не стигат, и сричам

това, което си искам обратно!

Така не се говори... така не се обича...

Това е Садизъм – ясно и кратко.

 

 

 

© Елица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??