9.09.2009 г., 10:12 ч.

Садо-мазохистична магьосническа поезия 

  Поезия » Еротична
1282 0 5

Посветено на Клуба на перверзиите, в който членуват най-извратените магьосници в България: Пешо, Нина, Маги и Мишо (та това съм аз!)

 

О, магьоснико могъщ,

пръчката си дълга извади.

И без жал душата ми разкъсвай,

почвай и не се бави!

 

Твойте черни заклинания

нека в мене да се влеят.

И прокобните ти думи

като дъжд да ме залеят.

 

Завържи ме с инкарцерус,

и империус ми приложи.

Цяла нощ мъчи ме

и недей ме ти жали.

© Михаил Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??