10.07.2024 г., 9:56 ч.

Салата за ценители 

  Поезия » Хумористична
116 0 0

Салата за ценители

 

Два домата,магданоз!

Люта чушка, соев сос!

Всичко туй в една чиния

и шишенце със ракия

 

е народната салата!

Радост тя е за душата!

Лук, зехтин една лъжица,

без оцет, но със солчица

 

Раят български е туй!

Без майтап и туй, онуй!

Хора, няма тук шега!

Всичко май си е така!

 

Значи-има ли салата,

чушка, чесън, два домата,

Може праз или кромид!

Важно е да има вид!

 

Във чиния наредено,

и за гости натъкмено!

Това е нашата салата

за наслада на душата!

 

 

09.07.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??