27.12.2009 г., 11:21 ч.

Сам 

  Поезия
513 0 4

 

          САМ

 

Сега от студа се крия

на бряг с есенна мъгла.

Останах сам и се завивам

със плащ от скъсани крила.

 

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??