Dec 27, 2009, 11:21 AM

Сам 

  Poetry
485 0 4

 

          САМ

 

Сега от студа се крия

на бряг с есенна мъгла.

Останах сам и се завивам

със плащ от скъсани крила.

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??