Събуждам се нощем, мислейки за теб.
Опитвам се да те забравя, но не става.
Защо, питам се всяка секунда, влюбих се?
Търся те до мен, но леглото ми е празно.
Опитвам се сърцето ми да не остане празно.
Търся погледа ти - там, в нощта.
Ти остави в мен само празнина.
А. М.
© Ангел Маринов Всички права запазени