Dec 16, 2011, 9:46 PM

Сам 

  Poetry » Love
421 0 0

Събуждам се нощем, мислейки за теб.

Опитвам се да те забравя, но не става.

Защо, питам се всяка секунда, влюбих се?

Търся те до мен, но леглото ми е празно.

Опитвам се сърцето ми да не остане празно.

Търся погледа ти - там, в нощта.

Ти остави в мен само празнина.

                                                                               А. М.

© Ангел Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??