7.11.2016 г., 0:34 ч.  

Сам 

  Поезия » Любовна
478 1 1


Ето ме тук, седя си сам,
Колко време отмина, вече аз не знам...

 

Измежду хората, по-сам от всякога,
Колко ли много бих искал да съм с нея някога.

 

Ето ме тук, седя си сам,
С мисълта за нея, не умира и последния ми блян.

 

Сърцето ми на парченца разкъсано е то,
Чувствата не екваха, питах се, защо?

 

Ето ме тук, седя си сам,
Ни глас, ни звук бих могъл да издам.

 

Копнежът, по-силен от всякога е той,
колко ли бих искал да чуя думите: "Вече си мой".

© Самуил Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми! Красиво е...

    " ...чувствата не екваха"

    Поправи само на предпоследния ред" копнежът по - силен" .
Предложения
: ??:??