16.05.2008 г., 14:22 ч.

Сам в лъжа 

  Поезия
877 0 2
 

Сам в лъжа

 

Сенки срещам тук и там,

съзирам в мрака дяволска усмивка,

за пореден път съм сам

и нямам време за добра почивка.

 

Странен сън за пореден път сънувам

и в него виждам само самота,

по непозната улица пътувам.

Но дали това не е лъжа?...

 

А времето движи се едва-едва,

денят изнизва се полека,

животът е мъничка пътека,

която се базира на лъжа.

© Веселин Наумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??