12.07.2007 г., 9:23 ч.

Сама 

  Поезия
482 0 0

Сама съм аз сега,

затворена в стая тъмна,

мрак без капка светлина,

само гъста черна мъгла.

 

Сама съм аз сега,

като айсберг съм студена,

като желязо съм силна,

като въздух съм невидима.

 

Сама съм аз сега,

без капка нежност и закрила,

без миг жизненост и усмивка,

без тръпка в сърцето!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??