11.04.2006 г., 20:16 ч.

Сама 

  Поезия
1271 0 1
Сърцето ми изрича думи,
който вятъра краде
и безмълвно скрит дъха ми
топли ледени ръце...
Една надежда имам само....
и една молба -
целувка от снежинка
по вятъра да ти даря....

© Васи Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • това е много готино!
Предложения
: ??:??