6.08.2008 г., 12:57 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
677 0 5
Пада нощта!

Окъпана съм от звезден дъжд.

Протягам ръка!

Напипвам те!

Не си до мен както обикновено,

но усещам те.

Топлината от тялото ти - облива ме.

Щастлива съм!

Затварям очите си

обичам тъмнината, тя носи ми любов.

Отпивам от устните ти.

Жадна съм!

Изпивам те докрай.

Галя лицето ти.

Гладна съм!

Искам те до безкрай.

Не ми стигаш само в нощите.

Ненаситна съм!

Желая те и в деня.

Но къде си?

Няма те до мен сега.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??