9.06.2022 г., 10:16 ч.

Сама 

  Поезия » Любовна
257 0 0

Ден пореден пак без теб,

свило ми се е всичко в лед.

Гледам да не мисля,

от спомените ме боли.

Вали не спира вътре в мен,

ден студен,безличен,наранен.

 

Не спирам да те мисля

и чакам те неспирно.

Няма те до мен,

но лъжа се отново някак тъй наивно.

Чакам те за дума мила,осмисляща денят.

Усмивка с песен,да ми подариш отново светлина.

 

Самотно те обичам и не мога да се спра.

От теб поисках само да ме топлиш с любовта.

Навярно струвало е скъпо,

желанието голямо.

Но как се реже с нож на две,

това,което някога било е цяло?

 

Няма нищо вече,има само сивота.

Не искам себе си и теб да нараня.

Безмислено,самотно,но какво от това?

Нищо вече не мога да промня.

От тебе бягам,от теб сама вървя.

От тук нататък,сама ще трябва да продължа.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??