22.03.2006 г., 20:44 ч.

Сама на света 

  Поезия
726 0 1
Седя в ноща, отново сама.
Прогягам ръка, но само мрак и пустота.
Проронвом сълза, след нея и втора.
Редят се така една по една.
Няма обич, няма лек,
Няма радост в моето сърце.
Спомени разкъсват умираща душа.
Не е лесно да си сам на света.
Но защо сега, след като сърцето неиздържа
оживях в съзнанието на хиляди лица!

© Последна Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??