8.07.2012 г., 11:50 ч.

Сама по своя път ще вървя 

  Поезия » Друга
612 0 0

Сама по своя път ще вървя

 

Сега на себе си аз искам да приличам,

не искам ничия друга съдба.

Дори и още сто пъти пак болка да ми пратиш,

аз искам да съм си това, истинска и нежна - просто жена.

 

Сама по своя път ще си вървя.

Сама ще страдам, ще мълча.

На никой думичка не ще продумам

колко наранена всъщност съм сега.

 

Не ме питай защо така съм избрала -

да бродя сама по света.

Уморих се от всичката болка,

искам вече да съм просто сама.

 

Не те искам в живота си.

Не си моя мечта.

Ти си имаш друго мислене за живота.

Аз искам да живея, искам да съм си сама!

 

Катя Михайлова

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??