18.07.2008 г., 18:46 ч.

сама сред свои 

  Поезия » Друга
637 0 2

Тъмно е...

Тихо е...

Сама съм...

Не виждам и не чувам нищо...

А нищото навсякъде около мен е...

Сама сред свои съм, сама сред свои...

Никой не казва: "Аз вярвам в теб",

никой не протяга ръце за прегръдка...

Толкова много хора, а аз - сама сред свои...

Хубаво звучи, нали?! Хубаво, но ужасно боли...

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав и от мен.
  • Понякога се чувстваме сами,
    но животът неочаквано ни среща
    с хора, които ни избавят от
    самотата. Вярвай, бъди щастлива!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??