28.10.2008 г., 12:46 ч.

Сама във тъмнината 

  Поезия » Любовна
584 0 0

              Сама във тъмнината

             

              Седя сама замислена, самотна,

                   в тъмнината свила съм се и тъжа,

                   за любовта изгубена в тъмнината,

                   разпаднала се от една лъжа.

 

                   Когато каза ти. че ме обичаш,

                   сгреших тогава, че не ти повярвах,

                   тези думи винаги ще помня, защото

                   зная, че те нараних.

 

                 Повярвах на лъжите на човек,

                 когото мислех за приятел и по

                този начин нараних и теб, и мен,

                защото вместо да повярвам на сърцето,

               аз повярвах на една лъжа.

© Какаду Какадукова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??