20.08.2020 г., 7:11 ч.  

Сами избираме 

  Поезия » Авторска песен
852 1 0

Любовта ми е среща на огън и лед,

тя не пасва на мъж като теб...

Ти живееш днес за мига,

а от утре пак си с друга жена.

 

Припев:

 

Ти вечно търсиш оня порив нов,

аз вечно искам истинска любов.

И няма спиране, сами избираме

как, как да сме щастливи...

 

Любовта ми и без думи се усеща,

но не пасва на някой, като теб.

Щом сърцето ти, моето посреща

не с огнена любов, а с буца лед,

с буца лед...

 

19-08-2020, Варна

 

ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=MNXtPJphF-g

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??