Любовта ми е среща на огън и лед,
тя не пасва на мъж като теб...
Ти живееш днес за мига,
а от утре пак си с друга жена.
Припев:
Ти вечно търсиш оня порив нов,
аз вечно искам истинска любов.
И няма спиране, сами избираме
как, как да сме щастливи...
Любовта ми и без думи се усеща,
но не пасва на някой, като теб.
Щом сърцето ти, моето посреща
не с огнена любов, а с буца лед,
с буца лед...
19-08-2020, Варна
ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=MNXtPJphF-g
© Надя Уорендър All rights reserved.