12.10.2023 г., 8:19 ч.

Сами в леглата... 

  Поезия
156 0 0

Сами в леглата...

 

Скрити чувства... След дълбоки рани...
Жена и Мъж... Прикрили суета...
Но Душата им... С какво се храни..?
След като ѝ липсва... Любовта..!

 

Две тела... Разголени и жадни...
Бушуват сред емоции в нощта...
Един за друг умират... А са гладни...
Понеже надделява... Гордостта..!

 

Привличане-желание... Копнежи...
Но въпреки това... Сами в леглата...
Жажда-страст... Палежи...
Борят се със тях... С ината..!

 

Мисли, недоверие... И страх...
Потискат чувствата им... Сетивата...
Кой във случая... Извършва грях..?
В кого, ще търсим днес... Вината..?

 

Един пейзаж... За нас... За тях...
За Мъжете... За Жената...
Его... Гордост... Суета... И Страх...
Оставят ни сами... В леглата.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
30.05.2022
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??