16.12.2017 г., 1:24 ч.

Само да чуя ключа във вратата... 

  Поезия » Свободен стих
557 1 3

Само да чуя ключа във вратата,

ще усиля музиката и ще запаля цигара,

ще се обадя на всички приятели,

/които не одобряваш,

ще пием шоколадово вино,

и ще те наричаме „минало”.

Ще счупя онази грозна ваза,

/подарък от майка ти,

и ще изхвърля всичките ти дискове

с „Game of Thrones” и „Приятели”

А после ще те изтрия отвсякъде,

и ще отида да се натанцувам.

Не ме гледай сякаш съм жертва,

аз само чакам да чуя резето...

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??