6.06.2007 г., 8:25 ч.

Само две са 

  Поезия
732 0 1

Не казвайте, скъпи мъже,
че имат красиви очи.
Лъжата е гузно въже,
разтеглиш ли го - горчи.


Кажете го само тогава,
когато сте влезли през тях.

Бил съм там. Повярвайте!
Окъпах се. Онемях.

Поспестете полуудивителните,

че ще свършат смислоразличителните!

© Валентин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??