Само един миг,
всичко залюля се,
почти онемях.
Само един миг,
в който ти си още мой,
жадно ме изпий.
Само един миг,
очите ослепяха,
виж душата ми.
Само един миг,
Земята спря да диша,
ти си още тук.
© Жулиета Великова Всички права запазени