15.05.2011 г., 14:10 ч.

Само една нощ... 

  Поезия » Еротична
2072 0 14

Само тази нощ устните ми

ще изпиваш в тъмнината!...

Само тази нощ в нежна страст

ще разпилея самотата!...


Само тази нощ очите ти наяве

ще сънуват...

в море от страст телата ни ще затанцуват!...

Само тази нощ за теб в летен бриз ще се превърна,

няма да поискаш да ме пуснеш да си тръгна!...


Лунните лъчи копнежи в мислите ни

още дълго ще рисуват...

Само тази нощ достатъчна ни беше да се влюбим!...


 

                  15.05.2011 г.


© Моника Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??