Само тази нощ устните ми
ще изпиваш в тъмнината!...
Само тази нощ в нежна страст
ще разпилея самотата!...
Само тази нощ очите ти наяве
ще сънуват...
в море от страст телата ни ще затанцуват!...
Само тази нощ за теб в летен бриз ще се превърна,
няма да поискаш да ме пуснеш да си тръгна!...
Лунните лъчи копнежи в мислите ни
още дълго ще рисуват...
Само тази нощ достатъчна ни беше да се влюбим!...
15.05.2011 г.
© Моника Стойчева Все права защищены