22.05.2021 г., 10:14 ч.

Само и единствено за теб 

  Поезия » Любовна
601 3 4
 

Колко стихове нежни,
песни ти посветих,
и пак пиша ти песни,
и пак пиша нов стих.

Те от мене извират
и са пълни с Любов,
и не спират, не спират -
Аз им давам живот.

Откакто ти ме събуди
от самотния сън,
и с ръка ме изведе
сред света там, навън,
преоткрих цветовете,
а пък ти си дъгата.
Най-омайното цвете
си за мен на земята!

Нежността ми е твоя,
Любовта ми, и тя,
и звездите пак броя,
а ти си в всяка звезда.

Стихчето е готово,
ново чака си ред -
Теб рисувам със слово,
че почти съм поет.

Но пък мъж съм изцяло
в женските ти нозе -
Гушвам твоето тяло
и целувам носле.

Колко нежност изпитвам,
как да кажа... не знам...
Пак към тебе политвам -
Спирам тук... и съм там...

02.02.2021.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??