29.11.2018 г., 1:32 ч.

Само мой е до гроба 

  Поезия » Любовна
700 1 2

Обичам по много.
Обичам безкрайно!
Обичам го него!
Влюбих се ненадейно!

Обикнах живота,
обикнах се мене.
По улици бродя.
Радост отвсякъде дебне.

Спокойна, радушна.
Не виждам ни завист, ни злоба.
На кого да подшушна,
че само мой е до гроба?!

© Deya Всички права запазени

29.11.2018 г. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??