Nov 29, 2018, 1:32 AM

Само мой е до гроба 

  Poetry » Love
731 1 2

Обичам по много.
Обичам безкрайно!
Обичам го него!
Влюбих се ненадейно!

Обикнах живота,
обикнах се мене.
По улици бродя.
Радост отвсякъде дебне.

Спокойна, радушна.
Не виждам ни завист, ни злоба.
На кого да подшушна,
че само мой е до гроба?!

© Deya All rights reserved.

29.11.2018 г. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??