1.02.2017 г., 11:25 ч.

Само моля 

  Поезия
513 1 4

Само моля – усмихни се пак!
Раждам се във твоята усмивка!

И треперя в тази радост чак –

искам да целувам без почивка!

Само моля – прегърни ме ти!

Толкова жадувам да съм твоя!

Обсипи ми пътя със мечти –

и бъди ми всичко – лудостта, покоя!

Само моля – остани със мен!

Имам да ти дам вселена цяла!

Напълни със радост моя ден

и за теб ще бъда лястовица бяла…

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??