15.03.2008 г., 19:35 ч.

Само посветените... 

  Поезия » Любовна
698 0 14
 

                Само посветените...

 

 

                  Искам да опиша

 

                  как се чувствам,

 

                  когато дъхът ти

 

                  минава покрай мене...

 

                  Ставам Вселена!

 

                  (облечена в мълчание)

 

                  Тихо...

 

                  На пръсти... с пръстите

 

                  разнежваме звездите...

 

                  само посветените...

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??