11.06.2017 г., 21:06 ч.

Само с днес 

  Поезия
580 0 6

И понеже не липсвам на никого –
скитам.
Най-самотното си самотно
споделям с уличен пес.
И вървя.

 

Без надежда и минало.
Само с днес.

© Иванка Гичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??