2.12.2014 г., 7:50 ч.

Само сън 

  Поезия » Еротична
803 0 2

Само сън

 

Стоиш в леглото ми гола.

 Разголила нежна гръд.

Така нежна и красива,

че не мога да и устоя.

Предвижвам се леко към теб

и разголвам нежната ти плът.

 

С нежни прегръдки и целувки 

разпалвам огнената ти страст.

Първо целувам алено червените ти устни.

 

- Ах... колко са сочни!

 

 После с леки, едва докосващи 

кадифената ти шия, целувки

стигам до меката ти 

гладка като коприна гръд.

От страстните ми нежни целувки 

изтръпват малките им зърна.

 

Вече почваш да стенеш и да се виеш 

от неописуема страст, искайки още и още.

 Слизайки с все по-страстни и по-бавни милувки, 

достигайки до най-нежното място от ангелското ти тяло

се чу трясък.

 

- ТРЯС...!!!

 

Стреснах се и станах.

Тогава разбрах, че това било е само сън.

Сън, който не исках да свърши никога. 

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??